Donatie de calculatoare la scolile din Delta Dunarii

La 24.11.2012 a fost finalizata implementarea primei etape din proiectul “Cluburile Rotary adopta scolile din Delta Dunarii” prin care o serie de scoli din Delta Dunarii au fost dotate cu echipamente informatice. Proiectul a fost initiat de Rotary Club Bucuresti si Rotary Club Zell Am See (Austria) prin deschiderea unui parteneriat cu celelalte cluburi din D2241 ca un prim pas spre Future Vision Plan. La implementarea proiectului au aderat Rotary Club Tulcea cu avizul Inspectoratului Scolar Tulcea, in calitate de club gazda, Rotary Club Galati Donaris precum si alte cluburi din District 2241.

Implementarea a inceput la data de 13 octombrie 2012 cand Rotary Club Targu-Mures a predat si instalat la Grupul Scolar din Mahmudia 5 calculatoare si 2 imprimante de retea. Au urmat RC Bucuresti si Zell Am See in data de 6 noiembrie cu donarea a cate 5 echipamente IT la scolile generale din C.A. Rosetti si Letea. Rotary Club Galati Donaris a donat 6 calculatoare, 2 laptopuri, 1 imprimanta si un fax la scoala cu clasele I-VIII din Mila 23.

Alte donatii au fost facute de RC Constanta si RC Constanta Pontus Euxinus, la scoala generala din Ceatalchioi, RC Piatra Neamt la scoala generala Periprava, RC Bistrita Nosa la scoala cu clasele I-IV Gorgova, RC Craiova la Maliuc, RC Alexandria la Pardina, RC Sighisoara la scoala generala din Sfantu Gheorghe, RC Bucuresti Atheneum la scoala generala din Caraorman. RC Cetatuie din Cluj Napoca au donat calculatoarele la Chilia Veche iar RC Bucuresti Triumf la scoala cu clasele I-VIII din Partizani.

District01
District02 web
District01
District02 web
1/2 
start stop bwd fwd