Clubul Rotary Galati Donaris a fost infiintat in anul 2006, chartarea oficiala avand loc in luna aprilie a anului 2007. La ceremonie au participat Guvernatorul din acel an Adrian Niculescu si colegi rotarieni din Romania si Moldova.

Misiunea noastra este de a initia, sprijini si dezvolta actiuni in folosul comunitatii. Ne dedicam timpul si vocatia pentru a ajuta la rezolvarea problemelor comunitatii noastre. Din clubul nostru fac parte medici, avocati, ingineri, economisti, antreprenori, specialisti in diferite domenii de activitate, ceea ce ne ofera o perspectiva multidisciplinara asupra problemelor comunitatii.

In activitatea pe care o desfasuram ne bazam pe valori precum voluntariatul, prietenia, integritatea, respectul, adevarul, intelegerea si ajutorul dat celui care are nevoie de el.

Am sprijinit prin actiunile noastre copii cu probleme medicale, am sustinut tinere talente galatene in drumul lor spre performanta, ne-am implicat in programe de profilaxie si educatie dentara desfasurate in scoli, am donat carti, rechizite scolare si calculatoare, am organizat spectacole umanitare pentru a ajuta copiii din zonele afectate de inundatii cu cele necesare activitatii scolare.

Suntem mandri ca realizam aceste lucruri impreuna, prin actiuni de voluntariat, iar celor care doresc sa ne sprijine le adresam invitatia de a se implica alaturi de noi in proiectele adresate comunitatii.